Hoewel een gezonde voeding erg belangrijk is, mag er zo nu en dan ook gesnoept worden. Zoals jullie inmiddels weten heb ik naast de Nederlandse nationaliteit ook een Turkse nationaliteit. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ben opgegroeid met een heleboel lekkere en diverse gerechten. Van jongs af aan heb ik zelf ook een passie ontwikkeld voor koken en bakken. Hierbij gaat mijn voorkeur vooral uit naar de Turkse keuken. Graag zou ik deze passie met jullie delen en jullie kennis laten maken met heerlijke Turkse lekkernijen.

 

Met volle trots introduceer ik daarom een nieuw onderdeel op mijn website: mijn eigen Turkse cateringservice. Dit is iets wat ik al een langere tijd in gedachten had, maar nooit heb durven te doen. Nu de vraag hiernaar groter wordt is het tijd om dit idee eindelijk te realiseren. De bezorgkosten zijn gratis (bij een minimale besteding van € 10,-). Dit geldt alleen voor bestellingen binnen een straal van 10 km. Bij interesse zal ik ook buiten deze afstand bezorgen, maar wel met een toeslag op basis van het aantal gereden kilometers (0,19 per km). Uiteraard is het ook mogelijk om zelf bestellingen af te halen.

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op de gewenste dag wordt geleverd? Maak dan ruim op tijd een afspraak! Toch nog een last minute bestelling? (voor dezelfde dag / de volgende dag). In overleg is dit vaak mogelijk, maar de mogelijkheden zijn dan beperkt. Hier reken ik een toeslag van € 2,50 voor. Let op: de bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

 

Het volledige menu (incl. de prijslijsten) kunt u hieronder vinden. De tarieven zijn incl. 9% btw.


꧁꧂

Keuken

─  Mijn gerechten